Laduree love




Ladureen kuuluisa macaronleipomo Pariisissa oli toissa iltana juuri sulkemassa oviaan ja laskemassa metalliverkkoja ikkunan eteen, kun ohitin liikkeen, en siis päässyt tänne(kään) sisään. Muutaman kuvan ehdin napata makeasta ikkunasta.
 
Nyt suuntaan ulos kaupungista kohden messuja ja illalla kotiin.
 

Laduree's famous macaron bakery in Paris was just closing on Wednesday and lovering metal covers in front of their windows when I passed the shop, so couldn't get in, but few phtotos of their sweet window I managed to snap.
 
Now I am heading out of the city and towardds a fair center & later tonight back home.

10 kommenttia :

  1. Ihanan näköinen ikkuna Pariisin Ladureella! Harmi, että olivat juuri sulkeneet ovensa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut liikkeessä monta kertaa ja liikkeen kuuluisia rasioitakin löytyy useampi kotoa.

      Poista
  2. Varmasti mukavat ja työntäyteisetkin päivät takana, hyvää viikonloppua.
    XX

    VastaaPoista
  3. Ukkoseni kyseli viime viikolla, lähdettäisiinkö jälleen marraskuussa Pariisiin. Vielä en osannut vastata, mutta nythän se Pariisi-kuume taas iski. Auts!

    Onkohan muuten vika vain minun koneella, mutta postauksesi kuvat ovat nyt niin leveitä, että menevät tuon oikean reunan sivujuttujen päälle? Esim. tässä tapauksessa sinun kuvauksesi. Voi olla, että minulla on Ompussa vain jotkut asetukset väärin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus aiemmin joku muukin kirjoitti, että kuvat menevät välillä sivupalkin päälle. Kaikissa koneissa, joista olen blogiani katsonut palkit ovat kuitenkin olleet ihan oikean levyiset ja vaakakuvat ovat aina saman levyiset? Onpa outoa.

      Poista
    2. Itse käytän sekä Chromea että Safaria ja niissä molemmissa on sama tilanne. Firefoxia ja IE:tä en ole kokeillut.

      Poista
    3. Täytyy koettaa korjata. IE:ssä ja Windows phonessa kuvat näkyvät normaalisti.

      Poista
    4. Onkohan ongelma nyt poistunut? Levensin hieman koko blogin leveyttä ja myös Chromessa näyttää ainakin olevan ihan hyvin väliä kuvien ja oikeanpuoleisen palkin välillä.

      Poista
    5. Juu. Nyt pysyvät kuvat omassa karsinassaan :).

      Poista
  4. Loistavaa!

    Ärsyttää kun blogiin voi tulla jotain outoja asetuksia ilman että itse huomaa. Jossain vaiheessa joissain selaimissa blogista pomppasi joku pop up-ikkunamainos, jonka alkuperä ei koskaan selvinnyt. Poistin useita gadgeteja ja silloin hävisi pop up-ikkunakin.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.